Opnå smertelindring, hurtigt og effektivt - hos godbehandling.dk

Jo hurtigere du kommer i behandling – jo hurtigere slipper du af med dit problem.

Godbehandling samarbejder med:

Hvorfor vælge godbehandling?

smerte lænd

Smertebehandling

Når det handler om smerter i kroppen, ender behandlingen ofte med en pille eller to og nogle gange står det på i flere dage.

Massage og/eller akupunktur er ofte sidste udvej, selvom de er blandt de ældste behandlingsformer i verden. Også selvom de rent faktisk kan give dig lige netop den lindring du søger og endda en noget mere langsigtet virkning end de smertestillende præparater.

Her finder du information om de forskellige behandlingsformer der benyttes i klinikken

Akupunktur

Akupunktur er ikke bare akupunktur. Der fiindes mange forskellige systemer, metoder og teknikker.
Her på klinikken bruges derfor en kombination af traditionel- og moderne akupunktur alt afhængig af hvilken "opgave" der skal løses.
De moderne akupunktur systemer (f.eks. AcuNova/Aculine) er meget effektive og hurtigvirkende. Ved behandling i 5 dage i træk opnås den optimale effekt sammenlignet med kinesisk akupunktur, som typisk kun gives 1-2 gange om ugen.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage kan mærkes i musklerne som et fast tryk og en "god" smerte - lige før det gør ondt. Og så gør det fantastisk godt bagefter. Resultatet er en varm og energifyldt fornemmelse i kroppen - det føles som om kroppen "passer bedre".

Laserbehandling    

Ved at bruge laser i forbindelse med behandlingerne opnår du:
- hurtigere heling af sår og skader på muskler, knogler og andet væv
- Smertelindring
- Øget lymfeaktivitet og styrkelse af immunforsvaret lokalt

Laserterapi har ingen kendte bivirkninger, og anvendelsesmulighederne bliver løbende udforsket og dokumenteret.

qigong-træning

Qigong

Qigong betyder at energiarbejde , så når vi laver Qigong opbygger vi og arbejder vi med energi i kroppen. Vi styrker og skaber balance i kroppen.
Øvelserne udføres på en måde så “meridianerne” (energibanerne) altid holdes åbne. Meridianerne er de energibaner, der dækker hele kroppen, som et stort elektrisk net, der forsyner alle dele af kroppen med “qi” (energi). Mange af Østens alternative behandlingsformer, bl.a. akupunktur og zoneterapi, er bygget op om disse meridianer.

Hvad siger klienterne:

Enestående behandling hos Kim.

Jeg har ligesom mange andre elitesportsudøvere i team danmark haft glæde af Kims behandlinger i mange år og jeg kan på det kraftigste anbefale Godbehandling og Kim som behandler og akupunktør.

Min kæreste brugte også Kim da hun under sin graviditet døjede meget med opkast og kvalme. Efter nogle akupunktur behandlinger gik det over og vi kunne nyde ventetiden sammen igen 🙂


Mads Conrad-Petersen - 

tidligere prof. badmintonspiller

Fantastisk behandling af Kim og Godbehandling.dk – altid.

Kim har for mit vedkommende altid løst problemet når noget ikke har været som det burde. Under behandlingerne er Kim god til at forklare hvorfor der behandles som der gør. Derudover giver Kim gode råd til øvelser du selv kan gøre hjemme, for at minimere chancerne for at skaden/problemet kommer igen.


Torben Prindahl

© godbehandling - All rights Reserved I Disclaimer